Esenler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kalite standartları dahilinde mesleki eğitim ve üretimi sürdürmek. Mesleki ve kişisel gelişim alanlarında hedef kitleye en iyi hizmet vermek. Kurum kültürü ve insan kaynakları yönetimi ile gelişime odaklı ve güvenilir bir kurum olmak.

Misyon: Kalite Yönetim Sistemi Dahilinde Mesleki Eğitim Vermek

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA - 07:00 DERS BİTİŞ - 20:00
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Futbol, Futsal, Basketbol, Masa tenisi, Badminton, Voleybol takımlarımız bulunmakla birlikte İstanbul ili genelinde müsabakalara katılmaktayız.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak, Teknofest ve Alanlarımız ile alakalı olarak Bilim fuarlarına katılım sağlamaktayız.
Proje Çalışmaları: Tübitak, Türkiye geneli robot yarışmalarında okulumuzu temsil etmekteyiz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e Twining
Kontenjan Bilgileri: 320

Telefon - 212 562 00 92

WEB - https://esenlermtal.meb.k12.tr